Wij werken met professionele schilders. Elke klus word snel en vakkundig afgewerkt door onze medewerkers. Zo kunt u ook professioneel kleur advies krijgen. Samen met u kunnen wij de perfecte kleur voor uw huis of bedrijf kiezen en op deze manier zullen de materialen, stijlen en kleuren als een geheel aanvoelen.

Onderhoud schilder

Hier kunt rekenen op vakmanschap van ervaren schilders die elke klus professioneel voltooien. Als u geen onderhoud doet aan uw houtwerk, kunnen weer en wind er vat op krijgen en zo kunnen er rotte plekken in deuren en kozijnen ontstaan. Laat daarom het werk over aan vakbekwame onderhoud-schilders. Zij beschikken over kennis van aanpak in en om uw huis of bedrijf snel op te knappen.  De onderhoud schilder zorgt dat deuren en kozijnen weer als nieuw uitzien en zo kunnen ze weer jaren mee.

binnen schilderwerk

wij hebben veele jaren ervaring wij gebruiken professionele muur plafondverf, lak, acryl verf en andere soorten voor het beste resultaat. Verder kunnen wij de verf zelf mengen zo krijgt u de beste resultaat en staan we voor garant voor onze opdrachten. Niet aleen schilders maar ook kunnen wij adviseren in uw keuze voor bijpassend verf en kleur zodat de gewenste stijl volledig kan worden gerealiseerd. Alle materialen, stijlen en kleuren kunnen op elkaar worden afgestemd.

Aflakken

Hechting is moeilijk om in 1 keer mooi dekkend te schilderen. Als je je aan de verwerkingsvoorschriften houd is hechting tussen verschillende lagen over het algemeen prima. Hechtingen 2 keer gronden en 1 keer aflakken of 1 keer gronden en 2 keer aflakken voldoende.

decoratie

Voor alle decoratie werken bent u bij het juiste adres. Onze betrouwbare vakmannen verzorgen uw vloer en wanddecoratie van a tot z 100% zeker van een prachtig eindresultaat. Wij hebben alle expertise in huis om uw schilder werkzaamheden  van top kwaliteit te garanderen.

behangen

Voor al uw behangwerken bent u op het juiste adres. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om uw project een succes te maken.

Kleur advies

Mooie kleuren als professioneel decorateur geven wij op aanvraag ook kleur advies. Deze schilders kunnen uw huis of bedrijf voorzien van de beste kleur combinaties zo zorgen we dat alles weer aangenaam en fris uitziet.

Sauswerk

Wij beschikken ook over professionele vakmensen voor sauswerk.Voordat we beginnen met sauzen van muren en plafonds is het belangrijk dat we indien nodig gerepareerd en gekit word. En ondergronden eerst geschuurd moet worden. Niet alle ondergrond is klaar voor saus werk. Vervolgens moet alles stofvrij worden gemaakt en dan kan er gesausd worden. Wij kunnen dit allemaal deskundig voor u verzorgen. U word hier vakkundig geadviseerd over diverse mogelijkheden op het gebied van sauswerk.

Stucen

Zo kunnen wij ook stucen, wilt u de komende jaren genieten van prachtige afgewerkte muren en plafonds. Laat uw pand dan stucen. Stucen biedt enorm veel mogelijkheden, voor iedereen zit er wat bij. Bent u benieuwd naar de werkwijze en wilt u ontdekken hoe uw pand er weer tip top uitziet voor een mooie prijs. lees verder.

Prijzen stucen

Het stucen van uw pand, wat kost dat eigenlijk vraagt u zich af.De hoogte van de prijs heeft u zelf in de hand. Wilt u zo goedkoop mogelijk stucen dan is het een optie zelf te stucen. Stucen is echter een zware klus die vraagt om veel inspanning en kennis van materiaal. Wilt u verzekerd zijn van een mooie eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft dan is het aan te raden om uw pand te laten stucen door een professionele stucadoor.