In de meeste gevallen rekent een schilder in Belgie geen voorrijkosten. Als dit wel het geval is zou je moeten kijken naar de kosten die je per kilometer moet gaan betalen. Dat is niet alleen makkelijk vergelijken maar geeft je direct een duidelijk beeld van de extra kosten die je kwijt bent. En als men meerder buren hebben die schilder werkzaam heden hebben is dit natuurlijk gunstig voor de schilder en als er een overeenkomsten worden gesloten kan de voorrijkosten vervallen.

Geen voorrijkosten

Als een schilder van een lange afstand moet komen is het normaal dat hij voorrijkosten in rekening brengt. Als men in de zelfde stad woont of is aangeraden door familie of derden is er meestal geen sprake van voorrijkosten. Maar mocht er een overeenkomst worden gesloten is het mogelijk dat de voorrijkosten vervalen of word het in de totaal prijs berekent.

Voorrijkosten per kilometer

De voorrijkosten per gereden kilometer worden jaarlijks aangepast door forfaitaire per 1 juli 2018 tot 1 juli 2019 is vast gesteld op euro 0,03363 per kilometer. Het is mogelijk dat een schilder voorrijkosten per kilometer in rekening brengt. Het verschild per klant er moet rekening worden  gehouden met  aanhangwagens en parkeer kosten.

Voorrijkosten per opdracht

De voorrijkosten kan per opdracht wijzigen. Buuren korting. Als u uw buren ons adviseert en wij ook bij uw buren werkzaamheden uitvoeren dan krijgt u 10% korting zo kunt u hoge korting snel oplopen als u meerdere buren werkzaamheden heeft voor ons . Om samen uw werkzaamheden aan ons over te dragen.

Wilt u het goedkoper 

U kunt altijd offertes aanvragen en de prijzen vergelijken u zit negens aan vast. Dat kan u veel geld besparen. De offertes zijn gratis. En in de winter kunt u extra korting krijgen tot wel 40%.