Materialen

Wij hebben zelf de meeste materialen al in huis zoals stijgers trappen en alles eromheen  om zo de kosten voor u te verminder door niet te gaan huren van materialen. Materialen van een schilder bestaat voornamelijk uit kwasten, verf, rollen, kit, verfbrander, schuur papier, schuurmachine, schoonmaak spullen, ontvetter, tape plakband), plamuurmes, verlichting, werkkleding, persoonlijke bescherming, trap, steiger en een ladder. Goed gereedschap is het halve werk. En daarom gebruiken wij de beste verf wat goed hecht en langer mee gaat en de kwaliteit langer mooi blijft. 

Groot materialen

Schilderen heeft uiteraard zijn prijs daar kunnen we niet omheen. Door jarenlange ervaring en opbouw hoeven we bijvoorbeeld geen steigers te huren. Groote en kleine materiaal hebben wij in veelvoud in huis en kunnen we besparen op hoge materiaal en leen kosten zo kunnen wij de prijzen naar beneden brengen voor u.

Onderhoudsschilder

Bij ons bent u op het juiste adres om uw houtwerk plafond muren en alles wat onderhoud nodig heeft weer als nieuw uitziet. Onze vakbekwame mensen beschikken over kennis en aanpak in en om uw bedrijf of huis  snel op te knapen. Want anders heeft weer en wind er vat op. En om rotte plekken in deuren kozijnen te voorkomen heeft het onderhoud nodig. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap van ervaren schilders die ieder klus professioneel aanpakken en bewerken. De onder houd schilder laat uw deuren kozijnen weer als nieuw uitzien zo kunnen ze weer jaren mee.