Onderhoud van een schilder

Hier kunt u rekenen op vakmanschap van ervaren schilders die elke klus professioneel voltooien.

Wij hebben een netwerk van betrouwbare schilders en gaan op zoek naar de juiste schilder voor uw klussen.

Als u geen onderhoud doet aan uw houtwerk kunnen weer en wind er vat op krijgen en zo kunnen er rotte plekken in deuren en kozijnen ontstaan.

Laat daarom het werk over aan vakbekwame onderhoud schilders wij beschikken over kennis van aanpak in en om uw huis of bedrijf om snel op te knappen zo geniet u van uw huis of bedrijf weer.

Iedere ruimte wordt anders gebruikt we gebruiken verschillende soorten verf voor beter resultaat en wat langer mee gaat.

Onze schilder zorgt dat deuren en kozijnen weer als nieuw uitzien en zo kunnen ze weer jaren mee.

De schilder is pas klaar als alles naar u wens is en ruimen dan alles op en gaan weer naar een nieuwe klant en kunt u genieten van het resultaat.

buitenschilder

Wij weken met professionele buiten schilders.

Elke klus word snel en vakkundig afgewerkt door onze medewerkers.

Zo kunt u ook professioneel kleur advies krijgen voor al uw klussen.

Samen met u kunnen wij de perfecte kleur voor uw huis of bedrijf kiezen en op deze manier zullen we de materialen, stijlen en de kleuren als een geheel aanvoelen.

 Combinatie en keuzes voor uw schilderwerk

We kunnen samen de juiste combinatie maken van kleuren wat goed aanvoelt waar u geen spijt van krijgt.

We kunnen u helpen met onze jaren lange ervaring met het maken van keuzes van de bijpassende  kleuren voor uw project.

We gebruiken professionele muur en plafondverf , lak, acryl of verf voor een goed resultaat.

Zo kunnen we  ook advies geven in bij pasend verf en kleur zo krijgt u de gewenste stijl gerealiseerd.

Verder kunnen wij de verf zelf mengen voor het beste resultaat.

Alle materialen en kleuren kunnen we  combineren voor de stijl die u wilt.

Sauswerk

Wij beschikken ook over professionele vakmensen voor sauswerk.

Voordat we beginnen met sauzen van muren en plafonds is het belangrijk dat we indien nodig gerepareerd en gekit word en sommige ondergronden eerst geschuurd moet worden.

Niet alle ondergrond is klaar voor sauswerk. Vervolgens moet alles stofvrij worden gemaakt en dan kan de vakman beginnen met het sauswerk wij kunnen dit allemaal deskundig voor u verzorgen.

U word hier vakkundig geadviseerd over diverse mogelijkheden op het gebied van sauswerk zo kunnen wij ook stukadoren, Behangen, spuitwerken en beglazingen behandelen.

Aflakken

Bij het aflakken gebruiken wij professionele verf die beter dekt en gaat langer mee.

Hechting is moeilijk om in 1 keer mooi dekkend te schilderen het is dus minimaal twee lagen nodig voor een goed resultaat

Als je je aan de verwerkingsvoorschriften houd is hechting tussen verschillende lagen over het algemeen prima.

Hechtingen 2 keer gronden en 1 keer aflakken of 1 keer gronden en 2 keer aflakken voldoende voor een goed zicht en goed afwerking en de hechting van de verf.

Hechtingen water dragend lakken

Op een volledig mat geschuurde ondergrond ( dus niet opgeschuurde ondergrond) brengt u een watergedragen hecht-primer aan en daarna een watergedragen schuren en aflakken u schuurt waterdragende laag niet met het gebruikelijke schuurpapier maar u gebruikt een speciale schuurpapier om de watergedragen laag te schuren want anders  loopt de laag te snel vol.

Er is speciaal schuurpapier voor watergedragen verf de verf krabt u binnen 24 uur weer van de ondergrond en na 1 week nooit meer dus moet u de verf gelegenheid geven om uit te harden.

Latex hechting

Punt 1 en 2 ( wat het zelfde is, want impregneer middelen zijn meestal op basis van acrylaat dispersie zijn praktijktechnisch de beste voor een veilige systeem opbouw, wanneer het inderdaad over zuigende en poederige onder grond gaat.

Punt 3, houtlijm, als impregneermiddel , nee, deze heeft geen impregneer eigenschappen maar is vroeger zeer vaak gebruikt als impregneer middel  maar heeft wel zeer goede hecht eigenschappen.

Uit ervaring kan ik vertellen dat de meeste doe het zelf er hier de mist in gaan zelfs stukadoors en schilders hebben vaak problemen met deze thema, dus zeker geen onbelangrijk onderwerp.

Zoals een vakman ergens zei, de ondergrond is het belangrijkste voor een goed resultaat.

decoratie

Voor alle decoratie werken bent u bij het juiste adres onze betrouwbare vakmannen verzorgen uw vloer en wanddecoratie van a tot z 100% zeker van een prachtig eindresultaat we hebben alle kwaliteit in huis om uw schilder werkzaamheden van top kwaliteit te garanderen.

behangen

Voor al uw behangwerken bent u op het juiste adres we hebben alle ervaring en kennis in huis om uw project een succes te maken ook kunnen we glas vezelbehang aan brengen.

Kleur advies

Mooie kleuren als professioneel decorateur geven wij op aanvraag ook kleur advies.

Deze schilders kunnen uw huis of bedrijf voorzien van de beste kleur combinaties en zo zorgen we dat alles weer aangenaam en fris uitziet.

 Wilt u het goedkoper 

U kunt altijd offertes aanvragen en de prijzen vergelijken dat kan u veel geld besparen. de offertes zijn gratis en u zit nergens aan vast.

En in de winter kunt u extra korting krijgen de kortingen kunnen wel oplopen tot 40%.