Ontvang offertes van schilders

Als wij u gegevens hebben gaan we een schilder uitkiezen die het beste bij u past en vervolgens gaan we uw aanvraag behandelen. Vergelijk Offertes van schilders. Naast deze offertes krijgt u ook een link naar de bedrijfsprofiel pagina’s van de bedrijven zodat u o.a. reviews kunt lezen en het bedrijf beter leert kennen voordat u uw keuze maakt.
Zo heeft u beter inzicht in het kiezen van goede schilders en kunt u uw keuze maken. Komt u er zelf niet uit dan kunt u ons gerust informatie vragen .

De tarieven van een schilder ?

Wanneer u bepaalde werkzaam heden in of rondom uw huis of bedrijf wilt laten uitvoeren kan het zijn dat u een schilder in dient te huren. In de meeste gevallen vindt u niet direct enkele vastgestelde tarieven op de website van de schilder.Dit is ook met rede zo gedaan,omdat een schilder niet kan in schatten welke werkzaamheden u precies wilt laten uitvoeren en welke tarieven hierbij horen. Het is dan ook van groot belang om een goede samen werking met de schilder aan te gaan zodat van te voren al beter ingeschat worden wat de totale kosten zijn.

Facturen

● De facturen mogen op de datum van de aanvraag maximaal 2 jaar oud zijn.
● U moet per categorie voor min. 2.500,- euro ( ex.btw) aan facturen kunnen voorleggen. Per aanvraag mag u maximaal uit 2 categorieën van werken facturen indienen.
● U mag facturen voorleggen van zowel werken van de aannemer en van materiaal aankopen ook voor werk die u zelf hebt uitgevoerd.
● Voeg een kopie van uw facturen aan uw dossier.
● Bewaar uw originele facturen steeds goed in uw dossier.

Bespaar tot wel 40% op de kosten van een schilder

Als u uw schilderwerk uitbesteedt wilt u natuurlijk profiteren van de scherpste prijzen. De schilder met de laagste kosten vindt u snel en eenvoudig. Vraag hiervoor snel en eenvoudig offertes aan van professionele schilders bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen heeft u de kosten van de schilders in huis en ziet u direct bij welke schilder u het goedkoopst uit bent. Zonder risico overigens, het aanvragen van offertes is bij ons namelijk compleet gratis en vrijblijvend. Besluit u af te zien van de klus? Dan is dit geen enkel probleem.

Lagere kosten met een schilder

Wilt u zoveel mogelijk besparen op de kosten van een schilder? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een winterschilder. Een winterschilder huurt u in in de ‘winterperiode’ die loopt van 21 november tot 21 maart. Dit is de tijd waarin schilders minder klussen hebben. Om toch aan het werk te blijven bieden ze in deze periode een speciale korting. De korting verschilt per schilder, maar kan oplopen tot wel 30% op de totale kosten. Een winterschilder kunt u inschakelen voor uw binnen- én buitenschilderwerk. Voor uw buitenschilderwerk gebruikt een winterschilder speciale verf die geschikt is voor het schilderen bij lage temperaturen.

Bereid het schilderwerk zelf voor zo hoeft u niet de hoofd prijs betalen

Het schilderen van uw woning kunt u het beste overlaten aan een schilder met de juiste kennis en ervaring voor de klus. Dit betekent natuurlijk niet dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Voer bijvoorbeeld zelf wat voorbereidende werkzaamheden uit om de kosten van een schilder te drukken. Hierdoor kan uw schilder sneller aan de slag en profiteert u van lagere kosten. Voorbereidende werkzaamheden die u zelf kunt uitvoeren zijn.Het repareren van de ondergrond als er sprake is van beschadiging
het verwijderen van de oude verflaag
het ontvetten en schuren van de ondergrond
Overleg altijd eerst met uw schilder voordat u zelf aan de slag gaat met de voorbereidende werkzaamheden. Uw schilder weet precies welke voorbereidende werkzaamheden op uw schilderwerken van toepassing zijn en kan u handige tips geven.

Ontvang de exacte kosten voor uw schilderwerk

Na het lezen van dit artikel heeft u een indicatie van de kosten van een schilder. Een goede volgende stap is het opvragen van de exacte kosten voor uw schilderwerk. Bekijk altijd de kosten van meerdere schilders in uw regio. Het tarief dat schilders hanteren kan namelijk erg uiteenlopen. Voorkom dat u onnodig de hoofdprijs betaalt, vergelijk de kosten van schilders en bespaar zo tot wel 40% op de totale kosten voor uw schilderwerk. Vraag bij ons binnen 2 minuten gratis en vrijblijvend offertes aan van tot wel 6 schilders in uw regio. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis en ziet u direct hoeveel u bespaart op de kosten van een schilder.

 Wilt u het goedkoper

u kunt altijd offertes aanvragen en de prijzen vergelijken. Dat kan u veel geld besparen. De offertes zijn gratis en u zit nergens aan vast.en in de winter kunt u extra korting krijgen.