Materialen

Materialen van een schilder bestaat voornamelijk uit kwasten, verf, rollen, kit, verfbrander, schuur papier, schuurmachine, schoonmaak spullen, ontveter, tape plakband), plamuurmes, verlichting, werkkleding, persoonlijke bescherming, trap, steiger en een ladder. Goed gereedschap is het halve werk.

Groot materialen

Schilderen heeft uiteraard zijn prijs daar kunnen we niet omheen. Door jarenlange ervaring en opbouw hoeven we bijvoorbeeld geen steigers te huren. Groote en kleine materiaal hebben wij in veelvoud in huis en kunnen we besparen op hoge materiaal of leen kosten zo kunnen wij de prijzen naar beneden brengen.

Onderhoudsschilder

Hier kunt rekenen op vakmanschap van ervaren schilders die elke klus professioneel voltooien. Als u geen onderhoud doet aan uw houtwerk, kunnen weer en wind er vat op krijgen en zo kunnen er rotte plekken in deuren en kozijnen ontstaan. Laat daarom het werk over aan vakbekwame onderhoud-schilders. Zij beschikken over kennis van aanpak in en om uw huis of bedrijf snel op te knappen.  De onderhoudsschilder zorgt dat deuren en kozijnen weer als nieuw uitzien en zo kunnen ze weer jaren mee.