Onderhoud schilder

Hier kunt u rekenen op vakmanschap van ervaren schilders die elke klus professioneel voltooien. Als u geen onderhoud doet aan uw houtwerk kunnen weer en wind er vat op krijgen en zo kunnen er rotte plekken in deuren en kozijnen ontstaan. Laat daarom het werk over aan vakbekwame onderhoud schilders. Zij beschikken over kennis van aanpak in en om uw huis of bedrijf om snel op te knappen.  De onderhoud schilder zorgt dat deuren en kozijnen weer als nieuw uitzien en zo kunnen ze weer jaren mee.

buitenschilder

Wij weken met professionele buiten schilders. Elke klus word snel en vakkundig afgewerkt door onze medewerkers. Zo kunt u ook professioneel kleur advies krijgen. Samen met u kunnen wij de perfecte kleur voor uw huis of bedrijf kiezen en op deze manier zullen de materialen, stijlen en kleuren als een geheel aanvoelen.

binnen schilderwerk

wij hebben vele jaren ervaring wij gebruiken professionele muur en plafondverf, lak, acryl verf en andere soorten voor het beste resultaat. Verder kunnen wij de verf zelf mengen zo krijgt u de beste resultaat en staan we voor garant voor onze opdrachten. Niet alleen schilders maar ook kunnen wij adviseren in uw keuze voor bijpassend verf en kleur zodat de gewenste stijl volledig kan worden gerealiseerd. Alle materialen, stijlen en kleuren kunnen op elkaar worden afgestemd. Wij kunnen u ook helpen bij combinatie keuzes en andere mogelijkheden.

Sauswerk

Wij beschikken ook over professionele vakmensen voor sauswerk. Voordat we beginnen met sauzen van muren en plafonds is het belangrijk dat we indien nodig gerepareerd en gekit word en sommige ondergronden eerst geschuurd moet worden. Niet alle ondergrond is klaar voor sauswerk. Vervolgens moet alles stofvrij worden gemaakt en dan kan de vakman beginnen met het sauswerk wij kunnen dit allemaal deskundig voor u verzorgen. U word hier vakkundig geadviseerd over diverse mogelijkheden op het gebied van sauswerk. Zo kunnen wij ook stukadoren, Behangen, spuitwerken en beglazingen behandelen.
Renovatiepremie hoe en wanneer?
De renovatiepremie is door de Vlaamse overheid in het leven geroepen, om woningen bij tijdig te laten onderhouden en koppelbazen/zwartwerkers tegen te werken in Vlaamse Gewest.

Aflakken

Hechting
Hechting is moeilijk om in 1 keer mooi dekkend te schilderen. Als je je aan de verwerkingsvoorschriften houd is hechting tussen verschillende lagen over het algemeen prima. Hechtingen 2 keer gronden en 1 keer aflakken of 1 keer gronden en 2 keer aflakken voldoende.

Hechtingen water dragend lakken

Op een volledig mat geschuurde ondergrond ( dus niet opgeschuurde ondergrond) brengt u een watergedragen hecht-primer aan en daarna een watergedragen schuren en aflakken. U schuurt watergedragen niet met het gebruikelijke schuurpapier wat u nu gebruikt om de watergedragen verf te schuren. Dit loopt te snel vol. Er is speciaal schuurpapier voor watergedragen verf.
Watergedragen verf krabt u binnen 24 uur weer van de ondergrond en na 1 week nooit meer. U moet de verf gelegenheid geven om uit te harden.

Latex hechting

Punt 1 en 2 ( wat het zelfde is, want impregneer middelen zijn meestal op basis van acrylaat dispersie) zijn praktijktechnisch de beste voor een veilige systeem opbouw, wanneer het inderdaad over zuigende en poederige onder grond gaat.
Punt 3, houtlijm, als impregneermiddel , nee, deze heeft geen impregneer eigenschappen maar is vroeger zeer vaak gebruikt als zodanig, heeft wel zeer goede hechtingseigenschappen. Uit ervaring kan ik vertellen dat de meeste doe het zelf er hier de mist in gaan, zelfs stukadoors die schilderen erbij doen hebben vaak problemen met deze thema, dus zeker geen onbelangrijk onderwerp.
Zoals een vakman ergens zei, de ondergrond is het belangrijkste.

decoratie

Voor alle decoratie werken bent u bij het juiste adres. Onze betrouwbare vakmannen verzorgen uw vloer en wanddecoratie van a tot z 100% zeker van een prachtig eindresultaat. Wij hebben alle expertise in huis om uw schilder werkzaamheden  van top kwaliteit te garanderen.

behangen

Voor al uw behangwerken bent u op het juiste adres. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om uw project een succes te maken. Ook kunnen we glas vezelbehang aan brengen.

Kleur advies

Mooie kleuren als professioneel decorateur geven wij op aanvraag ook kleur advies. Deze schilders kunnen uw huis of bedrijf voorzien van de beste kleur combinaties en zo zorgen we dat alles weer aangenaam en fris uitziet.

 Wilt u het goedkoper 

u kunt altijd offertes aanvragen en de prijzen vergelijken. Dat kan u veel geld besparen. De offertes zijn gratis en u zit nergens aan vast.en in de winter kunt u extra korting krijgen.